Usi de interior

Ușile create de noi sunt concepute pentru a se integra perfect în ambientul din care vor face parte, remarcându-se prin calitatea ridicată a materialelor, finisajelor și prin designul deosebit. Din punct de vedere al sistemului de fabricație, dar și al designului, de inspirație clasică sau modernă, modelele de uși de interior sunt grupate în 5 game diferite:

Uși de interior

Gama modernă a uşilor de interior sunt alegerea portivită pentru un ambient urban specific generaţiei tinere. Se integrează prefect ambientului care poartă amprenta noutăţilor tehnologiei şi stilului de viaţă dinamic specific momentului.
Gama Style a uşilor de interior se adaptează perfect unui ambient puternic personalizat, calitatea ridicată a finisajului şi a materialelor fiind puse în valoare de designul original.
Gama Baroc (Retro) a uşilor de interior, perfect integrate unui ambient de inspiraţie clasică, au ca note dominante finisajul de înaltă calitate dar şi rezistenţa remarcabilă în timp a materialelor, specifice produselor premium.
Uşile de interior din gama Sara sunt alegerea perfectă pentru întregirea cu succes a unui ambient personalizat, fie el modern sau clasic. Soluţiile de design şi calitatea remarcabilă a produsului finit sunt argumente care recomandă uşile din această categorie.
Uşile de interior din gama Graf se adaptează perfect unui ambient nonconformist, remarcându-se prin calitatea ridicată a finisajelor şi prin designul deosebit.