Parteneri

Berti

Berti

Wakol

loba-wakol

Bona

rsz_bona

ITAL STYL

Logo_ItalSTYL

Parchet Berti

Berti prezinta un parchet prefinisat de inalta clasa, cu finisaje care aduc pe langa estetica superioara utilitatea si siguranta unui strat de lemn nobil de 4,5mm sustinut de un sistem multistrat din lemn special lucrat atent, cu tehnologie laser de ultima ora. Parchetul Berti este lacuit cu materiale ecologice in straturi multiple avand un strat final de rezistenta crescuta care da lemnului naturaletea si forta de a rezista practic la nesfarsit. Categoriile propuse de noi sunt Berti Basic, Berti Lux, Berti Antique.

Parchet Loba WAKOL

Loba WAKOL este prezenta in peste 50 de tari din intreaga lume si isi mentine pozitia de lider in piata, fiind un partener competent care se detaseaza printr-o continua inovare a produselor si o tehnologie avansata.
Ca furnizor de solutii complete pentru parchet si pardoseli, Loba-WAKOL pune la dispozitie specialistilor din domeniu, produse care indeplinesc cele mai inalte cerinte de calitate si durabilitate si care sunt usor de pus in opera.

Produse Bona

Fiind parte a industriei pardoselilor de aproape 100 de ani, Bona stie cu adevarat ce isi doresc mesterii parchetari profesionisti. Acordam atentie pardoselilor pe intreaga lor durata de viata si furnizam produse si materiale pentru montaj, finisare si intretinere, compatibile ce asigura un rezultat optim si durabil. Este ceea ce noi numim Sistemul Bona. Produse Profesionale ce pun in valoare pardoselile din lemn si parchet.

ItalStyl

Firma ItalStyl este producătoare de tâmplărie exterioară şi interioară de lux din lemn stratificat, scări de interior din lemn triplu stratificat. Suntem şi distribuitori de sisteme de glisare marca Eclisse pentru uşi de interior. La comandă executăm orice fel de tamplărie din lemn stratificat în funcţie de exigenţa clienţilor noştri. Obiectivul principal al companiei este de a oferi produse de calitate care să înnobileze orice cămin în care vor fi montate.